Om os

Møbelbeslag siden 1923

Hos Chr. Jørgensen har vi i mere end 100 år beskæftiget os med at designe, udvikle og sælge møbelbeslag. Vi har siden begyndelsen været specialiseret i greb, beslag og bordudtræk, og er fortsat den dag i dag leverandør til nogle af de største køkken- og møbelproducenter i Danmark og Europa.

Med en grundig og ærlig tilgang til design og detaljer, har vi skabt en tidløs og genkendelig kollektion, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Vi har derudover mere end 60 års erfaring med udvikling og salg af bordtræk og vi tilbyder alt fra simple standardudtræk til avancerede specialudtræk. Vi er agent for Pöttker, som er en tysk virksomhed, der har produceret udtræk i mere end 50 år.

Vi har de seneste 10 år udvidet vores sortiment med alt fra belysning til affaldssystemer og boliginteriør fra både danske og internationale brands. Vi har vores afsæt i det nordiske design, men lader os gerne inspirere af verden omkring os og udvider løbende vores sortiment af produkter.

Din sikkerhed

Kvalitetssikring

Vi udfører kvalitetskontrol på alle leveringer og disponerer varerne i samarbejde med jer for at sikre “just in time” leveringer. Vi lagerfører mere end 450 grebmodeller og kan tilbyde over 5000 forskellige grebmodeller. Derudover har vi et stort sortiment af ben, hjul, affaldssystemer og bordudtræk, hvor vi også kan tilbyde endnu flere modeller. Vi opdaterer løbende vores sortiment for at kunne tilbyde jer den nyeste trend.

Vores tætte samarbejde med leverandørerne gør det muligt, at skaffe netop det du søger.
I kan også vælge at få produceret ud fra jeres eget design, hvilket vi har stor erfaring med. Vi hjælper gerne med designet og til- byder jer herefter eneret på produktet fra os. Det sikrer jer et unikt design ofte til samme lave pris.