Chr. Jørgensen Møbelbeslag

Tel: +45 48 17 74 11

Greb og knopper

Østerbro • Møbelknop i Bruneret messing med diamond cut

Detaljer

Varenummer Diameter
XX30OBD 30 mm
Diameter

Send forespørgsel
SKU XX30OBD Kategorier ,

Denne møbelknop i Bruneret messing med diamond cut kan anvendes både som knop og knage. Diamond cut overfladen giver knoppen et råt og let industrielt udtryk, som kan være med til at sætte prikken over iét på din indretning.

Brug knoppen til styling af dit køkken, entréen, børneværelse, eller når du vil give dit møbel et råt og eksklusivt udseende. Med sit M6 gevind, er den langt stærkere end traditionelle møbelknopper.

Materiale

Knoppen er fremstillet i massiv messing som er et stærkt materiale, som betyder at knoppen kan tåle en del belastning og at den vil stå flot i mange år frem.

Mål

Højde 25 mm.
Diameter: 30 mm.

Generelt

Det er nemt at skifte knopperne, hvis du ønsker en ny stil i dit køkken, badeværelse eller på et møbel. Med den helt rigtig knop kan du give dit rum et personligt udtryk uanset om det er et romantisk, minimalistisk eller det funktionelle look, du går efter. knopper er praktiske og gør det nemt at åbne lågen på et indbygget køleskab eller opvaskemaskine, uden at knække neglene.

Medfølgende dele

For at gøre det let for dig, har vi pakket den med en M6 skrue samt en vægskrue og en rawplug – så har du hvad du skal bruge for at montere den som knage eller som knop på låger eller fronter i tykkelser mellem 16-21 mm.