Chr. Jørgensen Møbelbeslag

Greb

Østerbro • Køkkengreb i messing i rustfri stål look med diamond cut overflade

Send forespørgsel

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

SKU N/A Kategorier ,

Dette køkkengreb i rustfri stål look med diamond cut overflade går godt til de fleste køkkener, badeværelser eller møbler. Den riflede diamond cut overflade giver grebet et råt og let industrielt udtryk, som kan være med til at sætte prikken over iét på din indretning.

Materiale

Vi har valgt at fremstille Østerbrogrebet i massiv messing i alle farverne for at garantere den bedste kvalitet på markedet.

Generelt

Det er nemt at skifte grebene, hvis du ønsker en ny stil i dit køkken, badeværelse eller på et møbel. Med det helt rigtig greb kan du give dit rum et personligt udtryk uanset om det er et romantisk, minimalistisk eller det funktionelle look, du går efter. Greb er praktiske og gør det nemt at åbne lågen på et indbygget køleskab eller opvaskemaskine, uden at knække neglene.

Medfølgende dele

Grebet er pakket i en plastpose inkl. separat pakket M4 skruer, så grebet nemt kan monteres på låger eller fronter i tykkelse fra 16 til 21 mm. Desuden beskytter den forseglede pose grebet under transport og sikre at f.eks. ubehandlede messing greb ikke begynder at patinere før at du åbner posen.

Detaljer

Hulafstand (c/c)

,