Chr. Jørgensen Møbelbeslag

Greb og knopper

Nørrebro • Møbelknop med diamond cut i børstet massiv messing uden lak

Send forespørgsel
SKU XX50SBD Kategorier ,

Designet og den riflede diamond cut overflade på Nørrebro knoppen giver den et råt og industrielt udtryk, som kan være med til at give indretningen kant. Denne model er i børstet messing uden lak og derfor vil den patinere, så den bliver flottere med tiden.

Specielt ved denne knop, er gummiringen på undersiden af foden, som sikrer, at den ikke roterer ved brug. Alle Nørrebro knopper fremstilles i massiv messing.

Materiale

Nørrebro er fremstillet i massiv messing, som er et yderst stærkt materiale. Dette betyder, at knoppen kan tåle en del belastning, og at den samtidig vil stå flot i mange år frem.

Bemærk at den ubehandlede messing vil patinere med tiden, så knoppen vil få sit eget unikke udtryk.

Mål

  • Højde: 36 mm
  • Bredde: 50 mm
  • Diameter på fod: 20 mm

Generelt

Det er nemt at skifte knopperne, hvis du ønsker en ny stil i dit køkken, badeværelse eller på et møbel. Med den helt rigtig knop kan du give dit rum et personligt udtryk uanset om det er et romantisk, minimalistisk eller det funktionelle look, du går efter. Knopper er praktiske og gør det nemt at åbne lågen på et indbygget køleskab eller en opvaskemaskine, uden at knække neglene.

Medfølgende dele

Knopperne er pakket i plastpose inkl. M4-skruer, så de nemt kan monteres på låger eller fronter i tykkelser mellem 16-21 mm.

Rengøring

Denne knop kan rengøres med en opvredet klud i en mild sæbevandsblanding. Tør efter med en tør klud.

Detaljer